Monday, February 22, 2010

Iskall söndag

Söndan blev en riktig innesöndag. Nu är jag less på kylan. Snön är dock rätt okej för barnen har verkligen roligt när man nu kan vara ute ordentligt utan att frysa ihjäl.




Hjalmar hjälper gärna till med det mesta man ber honom om. Idag skar han både tomater och purjolök. Annars är han expert på att springa med rena strumpor och underkläder till diverse garderober.




Viola skulle vara totalt livsfarlig med en kniv så hon får sköta disken.

Idag har Viola varit själv på dagis i 2 timmar och det hade gått jättebra. Jag lämnade henne lagom till samlingen. Sen var det dags för lunch och då hade hon varit väldigt noga med att säga till de andra barnen att de skulle sitta ner och dricka försiktigt. Sen var det dags att sova. De sover i sin vagn inne. Då hade hon först legat och sjungit hela reportoaren och sen sagt åt sin fröken Carina att klia henne på ryggen samtidigt som hon lyfte på tröjan. Så fröken kunde ju såklart inget annat än klia.





2 comments:

Anonymous said...

Låter som om Viola har det mysigt på dagis, stora tjejen hon blitt! Och Hjalmar sedan då, som får "köra" kniven, duktig kille det! :o)
Kram från Faster Agneta

Anna said...

Angående Hjalmar kan jag bara sägen en sak: Lyckos den kvinna som nångång får han till make! Han är ju verkligen en dröm. haha...