Sunday, March 21, 2010

Invigning av våran nya källare


Idag har vi flyttat in i vår nya källare. Sjukt skönt med mer plats. Barnen älskar att vara nere i källarn för då kan de leka med undanplockade saker och cykla på alla åkfordon vi har där nere.

När jag kom in i Hjalmars rum lite senare på dan så möts jag av den här synen. Hjalmar har bäddat ner Luffsen som är pappas gamla gose hund som Hjalmar räddade ur en kartong i källarn.

Sen har Hjalmar tagit hand om Luffsen på bästa sätt. Han är hyffsat förkrossad över att hunden legat i en kartong med vassa saker i. Han är helt övertygad om att han har ont i hjärtat också men att det nu är skönt för Luffsen att få vara med honom istället.

Luffsen får såklart sitta med vid matbordet i Violas dockstol och äta makaroner. Nu har Hasse också börjat bli förkrossad och ångesten är svår över hur hunden behandlats i kartongen.
Vi får väl se om Luffsen får sova kvar i Hjalmars säng med Hjalmar eller om Hasse smyger in och tar tillbaka han i natt.

Dagens tragiska händelse enligt mig är att vår tvättmaskin brann upp typ inifrån. Jädrans i min lilla låda vad det luktade. Men nu behöver man ju inte tvätta längre iaf, sköönt. Vi använder upp alla kläder i garderoben istället, sen köper vi nya. Öhhh NOT

1 comment:

Anonymous said...

Men åhhh vilken minnestripp det blev när jag kikade in på bloggen i dag..... Lillebrors värdefulla Luffsen..... trodde inte att han fanns kvar, Det är bra Hjalmar, ta hand om honom det behöver han *blink*
Faster Agneta