Thursday, August 19, 2010

Sommaren kom tillbaka


Vi tar vara på varenda sekund. Hjalmar tycker livet är som bäst när han får vara med Hugo. I lördags hade vi tur att både han och Fanny ville följa oss till dyket. Här är sommarens huvud syssla. Fånga spigg i hink, de kan hålla på hur länge som helst.

Efter badet fick vi lyxig middag hos Moster och Peter. Viola myser i häng gungan.

På söndan var vi i Hartung viken på Alnö och tog vara på sista tillfället att träffa Eddie och Emilia innan de for hem till Övik igen.

Viola kan inte slita sig från Emilias fina fina mage. Hon klappade och pratade med bebisen där inne och ville att Emilia skulle öppna. Sen tröck hon in sin katt under Emilias linne och sa att bebisen skulle låna.

Ibalnd glömmer vi lördags godis på lördagar så då får det bli på söndagar. Vi filmmyste med Sunes sommar. Det var nog mest jag som tyckte den var bra. Den kom ut för övrigt för ganska exakt 16½ år sen, för de var nämligen när Fanny låg inne i magen.

Morgon mys. Hjalmar lurar iväg Viola att hämta en till tutte och så smygtuttar han som bara den, men vi kommer på han alltför ofta.

Vi var en dag på Nacksta badet med Ebbe och Alma. Då fick Viola ärva den här fina utstyrseln. Tyvärr blir det inge bilder därifrån badet för de var nakna rumpor övrallt och pga mindre intelligenta människor publiceras icke sådant här.

Hon tyckte iaf att hon var riktigt fin.
Viola ska varje dag ha kjol el klänning nu med kjol som liksom fladdrar ut när hon snurrar runt. Idag la jag fram shorts. Snacka om stor vägran. - ja kan itte datta (jag kan inte dansa)

Idag trodde vi på en bad dag och packade för dyket. Men innan vi hämtat Fanny så konstaterade vi att det blev Norra Berget istället och lite mat shopping som bonus. Och så kaffe förstås med Moster. Hon är världens bästa kaffe drickare.

Fanny och Hjalmar åker skvader rutchkana. Det gjorde jag också men jag har sjuklig träningsvärk så det var enormt smärtsamt.


Kallar man det här hjälpa eller stjälpa???

2 comments:

Anonymous said...

Inte så begåvat att låta barnen ha strömsladden i vattnet skulle det vara en skada på sladden så bzzz och en olycka är ett faktum.

Skoggren said...

Jag är extremt obegåvad som inte tänkte på det.