Tuesday, April 19, 2011

Mycket saker kan hända på en dag...


Först ett försök till att sprida lite påsk känslor.


Det här blev väl gulligt. Viola har planterat solrosor och Hjalmar har ritat kycklingar till sina fröknar.

Konstnärerna själva.

Kycklingen till vänster har Lilla V gjort och den till höger Hjalmar.

Den övre Viola och den undre Hjalmar.

Idag har Viola varit på 3 års kontroll. Kontrollen kändes rätt överflödig men ja vi gick ju dit. Och det var ju inge fel på den ungen. Tvärtom. Redan innan vi kommit in till undersökningsrummet hade hon pratat så mycket med sköterskan så hon struntade i språk testet. Sen ritade Viola en hund och en snigel. Sen gick hon själv och ställde sig på vågen och sa -17,18,19,20 väger jag. Kom nu så mäter vi.
Sen gick vi på ica och köpte en god glass som vi vet Hugo gillar och tänkte gå till han och äta glass eftersom det var hans 10 års dag. Men där hade farmor dukat upp med plättar och bakat kakor och grejer så det blev middag och hela köret.

Dagens 10 åring med dagens presentbord. Till helgen ska vi ha mera kalas för Hugo. Han har lämnat in beställningen på lunch mat och middags mat idag.

Efter kalas fikat så begav vi oss till bäcken. Jag tror bäckar och eldar lockar stora som små. Jag gjorde värsta räddnings attacken på en burk som kom farande för Hugo och pant mästaren. Men sen visade det sig att det inte var ngn pant på den burken. Fanny kallade mig dessutom för "gamling". Fasen vad taskigt.

1 comment:

Anonymous said...

Fy, vilken taskig dotter jag har - skall genast tala henne till rätta när vi kommer hem!

Du har lyckats med påsk-känsle-spridningen! Dina ungars framtid är redan utstakad - konstnärer blir de båda två. Dags för Hasse att bygga en ateljé!

//K