Thursday, February 24, 2011

Kurerar dag 1


Igår fick Viola diarre magsjuka. Så nu är vi hemma 48 timmar och avsmittar oss. Viola var som väntat hur pigg som helst i morse så ligga i soffan och se på film var ju typ inte aktuellt. Men ja fråga mig inte vad vi gjorde men rätt som det var var klockan halv ett så då la vi oss i våran säng och somnade hela bunten. Sen när vi vaknade åt vi lite soppa och sen gick vi ut och lekte utomhus med Hugo och Mormor och Morfar i 1 timme, sen var vi iskalla.
Igår fick barnen en ny sån jättelång radda med tuchpennor och dessa har ju gått varma sen igår kväll. Jag kommer ihåg själv hur roligt man tyckte det var när man hade nya pennor. Kanske att vi har tillverkat lite födelsedags teckningar vem vet...
Nu har jag lovat barnen att vi ska göra plättar så det är väl bara att sätta igång. Hälften kommer ju hamna i slasken, det vet jag av erfarenhet.


Lycka är att ha en lillasyster som kliar en på ryggen när man spelar data.

Syskonbråken börjar minska här i familjen och det är så himla skönt. Visst det brakar lös lite nu och då men det gör även stunderna när de har roligt tillsammans och leker ihop.

No comments: