Saturday, December 11, 2010

Och så kom löördaan...


Hasses hemvärnskompis har fått en bebis. Så nu har Hasse sytt en hakklapp till bebisen i M90 tyg. Visst är det väl gulligt. Dessutom är jag mäkta imponerad av Hasses sy kunskaper.

Idag har vi i övrigt hunnit med mycket. Medans Hasse sydde hakklapp var jag och barnen hos Anna och Henke och barnen. Ungarna lekte ute och inne. Viola kom hem och luktade Hello Kitty kräm som hon hittat på Almas rum. Vi fikade massor av goda kakor så här i juletid. Det är bra att åka dit, för varje gång man kommer dit har det hänt ngt nytt i huset, så man inspireras. Och det kan ju behövas nu när vi är i flytt tider och inte helt på det klara med främst hur Hjalmars rum ska möbleras.

När vi kom hem så kom Eddie och Alva, Kimmo och Emilia hit. Viola är helt galen i Alva och jag förstår henne får hon är bedårande på alla sätt. Eddie och Hjalmar försvann in på Hjalmars rum och sen såg man inte mkt mer av dem. Typiskt killar.


Alva får låna Violas vagn. Man blir helt sjuk när man får så här fint besök.

Annars packas det för fullt här hemma. På måndag får vi förhoppningsvis nyckeln till lägenheten. Och sen är det bara att hålla tummarna för att målarna är jäävligt snabba. Så vi hinner in före jul.
Nu är det klart också att jag ska få jobba 75% efter nyår. Lovely lovely.

No comments: