Thursday, July 15, 2010

1a semester veckan

lider mot sitt slut. Inatt har det regnat och nu kl 09.00 är det helt mulet. Vad tycker vi om det. Sköööönt faktiskt. Men bara 1 dag. Sen vill vi bada igen.
Hjalmar sover fortfarande gott i sitt rum med öppen dörr, Hasse sover oxå i vårt rum utan dörr. Jag och Viola har varit vaken ett tag. Vi har hunnit rensa undan i tvättstugan. Viola är jättebra på att vika "tlosol".

Lite morron foto session.

Ni ser väl att han kan blinka med ett öga...

Klara för dagens badutflykt.


Hjalmar fick en jättefin lego present av Agnes. Han och Hasse satt sig för att bygga. Hjalmar byggde hela själv bara med lite hjälp av Pappi. De byggde till 23.30, och de första de gjorde morgonen efter var att fortsätta bygget. Så nu har Hjalmar en jättefin lego brand bil med räddningsbåt på släp.

Idag blev det bad i Bergafjärden. Jag insåg raskt att jag börjar bli gammal för de var nästan hela dan ett tunt dis över hela himlen och jag var så nöjd och tyckte det var lagom varmt.

Viola hon vill gärna fika och äta hela tiden och Hjalmar har nästan inte tid alls att äta och fika. Han leker och leker var vi än är. Har vi inga kompisar med oss så hittar han alltid några att leka med.

Viola myser med pappi.

Och med Happoll. Viola vill gärna ligga så nära hon kan.

Shaban har gjort en Ufo hatt till Hjalmar.

Och Viola fick en Påve mössa.

2 comments:

Terese said...

Sötnosar! Ser ju så söta ut i sina hattar :)
Vi saknar er, hoppas vi kan ses snart!

Anonymous said...

ahahh tita på viola !