Saturday, April 10, 2010

Vårstädar dagen

Idag hade vi stora vårstädar dagen. Det tar dock inte så lång tid med tanke på att ytan inte är så stor. Hjalmar var väldigt lycklig och frågade flera gånger om det verkligen var vår. Vi övertygade honom att det var det. Vi och asiaterna var ute och städade så han sa - Är det allas städdag idag eftersom det är vår. Hur svarar men på den. Nej det är inte allas städdag men det är iaf vår, tyyp. Ja han var nöjd över det där med våren iaf.
Jag passade på att röja av balkongen också och tvättade tvättlinorna för att det ska vara redo för tvätten som förmodligen kommer på tisdag om vår nya tvättmaskin kommer som lovat.
Nu väntar vi på att stora grussoparbilen ska komma så vi får ta fram cykeln. Hjalmar övar redan i källarn.

Jag var tvungen att ta en bild på den här Viol pensen för att bevisa för Mormor och Morfar att blommorna fortfarande lever och har fått vatten. Deras förtroende för växtligheten i Skoggrenska residentet är inte så stort.


Viola hjälper gärna till med städningen men utan handskar. Hjalmar är redan i grillen. Han kom endast till städhjälp när det vankades brännbart material.


Hon var dock väldigt förbryllad över varför mamma helst plötsligt hade pappas handskar. Det är ju i sin tur märkligt hur otroligt uppmärksam de är.


Är det ögonfransar eller ögonfransar.

No comments: