Wednesday, January 06, 2010

Vi har typ frusit ihjäl

Det är faktiskt sjukt kallt här. -23 grader. Är det verkligen nödvändigt?!

Igår skulle vi bada med Kusin trion med de frös så mkt även inomhus så det tyckte vi kunde ha InneHockey spels dag istället. Så så fick det bli.

Sen kom Faster hit och det var jättemysigt. Vi spelade såklart Försvunna diamanten. Om ni inte gillar det spelet, kom inte till oss. Vi vuxna gick sen och la oss 03.30 och våra barn vaknade båda typ 03.35 och var sen vakna till 06.40. Sen sov jag och Viola till 9 och boysen till 10. Sen blev det frullis med Faster och sen drog boysen till badhuset och jag och Viola till Terese och Björn och Fredrik. Vi åt asgoda hemgjorda mazariner.

När vi sen blev hämtade av Boysen så var grann barnen ute och det hela slutade med att efter lite askall kälkåkning så blev vi inbjudna på mera fika. Nu har vi kommit hem och strax blir det nattinatti för hela familjen. När vi var hos grannarna berättade en annan mamma att hennes mamma som bodde i Ånge hade 35 minusgrader. Hur överlever man det.

Jag har inga planer på att gå ut imorgon om det är så här kallt. Det ska möjligen vara till Biblioteket då så vi kan låna nya böcker och sen sitta hemma och läsa resten av dan.



Viola passar på att låna Hampus kläder.


Nu blev det kvällen.

3 comments:

Victoria said...

Jag ska gå på friskis imorgon faktist.
Och jag följer ditt råd att äta på mindre tallrik.. kom gärna med fler braiga tips!
Kram på er!!

Anna said...

ja här på "Hawaii" är det inte mkt varmare... Inte ens hunden vill gå ut. Näsborrarna liksom fryser ihop.

Terese said...

Vad mysigt att ni vill ta er en tur i kylan idag och komma git och leka lite :)