Saturday, January 31, 2009

Inte bara skidor som hinns med

Idag har vi hunnit med mycket saker. Efter att grabbarna kommit hem från Skidturen tog vi oss lite lunch och sen gick Hjalmar och Jag in till stan för att se på Alfons bio. Det var jättemysigt att bara få vara med honom och se film och käka chips. Det är ju lite läskigt när Filmskötaren släcker lamporna så han ville gärna sitta i mitt knä. Och det gjorde inget. Jag fick 35 minuter att bara snusa honom i nacken och lukta på hans hår som doftar MussePiggs Klubbhus tvål. Efter bion köpte vi lite lördags godis och sen tog vi bussen hem för de hade börjat blåsa askallt. Hjalmar älskar att åka buss.

Hjalmar hjälper mig att göra lite potatisgratäng tillsKusin Angelica och Jonny och Kusin Björn ska komma och hälsa på oss. Han är lite för klåfingrig så han petar på skivaren till Hushållsmaskinen så han skär sig ordentligt på fingret. Fingret hölls resten av kvällen i utstickande position.
Viola fick den här underbara ryggsäcken i present.


Den var så perfekt lagom för henne. Tack snälla ni igen. Den är helt underbar.


Hjalmar vill gärna sitta nära, nära Björn.



Viola är lite speedad för hon är egentligen så trött så hon inte vet hur trött hon är. Jonny får manövrera henne.
Det var inte bara Viola som fick en present utan också Hjalmar fick en jättefin självgånde skoter och jag fick en bok. Ett tolvstegsprogram för att självläka din kropp. Jag funderar allvarligt på att börja redan på måndag om jag lyckas läsa igenom första kapitlet. Jag har redan läst lite och det första handlar om att hitta tillfällen och ett motions sätt som ger dig tillfredsställelse och balans i livet. Och jag har ju redan börjat på gympa så jag har i af träningstillfällena klara. Vem vet kanske innan sommaren att jag är en ny människa. Det vore ju fantastikst att hitta en god balans.

No comments: