Tuesday, May 02, 2006

Onsdag den 3 maj 2006

Faffan och Hjalmar äter äpple.

Vi började helgen med Langos på vårmässan och det var gott som vanligt. Hasse bar Hjalmar i bärstolen för första gången och Hjallis var glad och satt som en prost där uppe. Först så vinkade han med en hand till alla runt omkring men till slut var det så mycket folk att han fick ta till andra handen också . Så han satt där och vinkade med två händer och gav till glädje tjut. Han var så himmlans söt.

Sen åkte vi hem och packade och när det var dags för Hjallis att sova så åkte vi till Huddik. Det gick jättebra, han somnade i bilen. Det som inte gick lika bra var att han vaknade då vi kom fram och då var han ju så nyfiken på Faffan och FammoInga så då kunde man ju inte somna om. Han var vaken till 23.45. snark zzzzzzzz

Vi hade i vilket fall supermysigt och skönt och åt god mat och drack lite vin. Hasse och Håkan provade fiske lyckan båda dagarna men den var inte så lycklig.

Igår var det mest städning som gällde för oss. Hjalmar lärde sig att spola på toan också. Han fortsätter bajsa och kissa på pottan.

Idag så ska vi handla lite nu på morron för sen kommer momman och passar Hjalmar så ska jag ta och baka till kalaset. Det blir bullar, snoddas, chokladbollar och bryssel kex. Det får räcka. Och sen tårta förstås men den gör jag sen. Jag kan inte för mitt liv förstå att han verkligen redan fyller 1 år. På lördag ska vi på kalas hos Alma. Det blir mysigt.


Vi sitter på bron och njuter i solen.

Man ska inte döma trädet efter barken.(Italien)/Maria

No comments: