Sunday, May 14, 2006

Hjalmars 1 års kalas den 13 maj 2006


















Ja då har det varit kalas då för födelsedags prinsen. Bedårande söt. Vår finaste 1 års klimp.

Dagen började med ballong blåsning och bakning redan vid 07 tiden. Hjalmar var ju såklart med överallt även där vi helst inte ville ha han med. Typ i ugnen och i kaksmeten och i elutagen sådär emmellanåt. Ja han överlevde allt iaf. Och tog sig en förmiddags lur INNE för det spöregnde dagen till ära. Den tänkta korven som skulle grillas byttes snabbt till
kokkorv istället. Den briljanta iden kom Hasse på. Mycket bra.

Efter lite sovning och lunch och förök till att bli lite fina dagen till ära så kom de första gästerna.
Anna Ebbe Alma
Hasse Olivia Liam Oliver
Moster Peter Fanny Hampus Hugo
Faster Lotta Björn och Anina
Faster Neta Tobe och Madde
Jenny Mathias Agnes

Ja ni kan tänka er det var med andra ord fullt ös medvetslös, men såå underbart. Jag älskar stimmiga högljudda barnkalas, med choklad klet överallt. Det får man bjuda på och jag gör det såå gärna. Sen är man såklart trött och man diskar och skrubbar i flera dar men det är såå härligt. Plockar leksaker ur de stora hålen längst ner i Hasses högtalare också inte att förglömma.


Ja vi kan väl passa på att göra det här och nu då. Vi vill en en gång Tacka för alla superfina och bra presenter som Hjalmar fick. Vi har invigit de mesta och tvättat allt i klädväg så det är redo att använda. Till nästa helg ska väl rummet vara fixat också med en rullgardin som sticker ut lagom från fönster kanten. Jag tror Hasse längtar efter att flytta tillbaka till sovrummet och det gör jag med. Det finns ju inget bättre än att sova i vinddraget från hans snarkningar :-)



Många kramar till er idag som gjorde Hjalmars
1 års kalas till ett fint minne för oss./Maria och Hasse

No comments: