Sunday, April 02, 2006

Måndag den 3 april 2006


Nu har vi kommit hem igen. Och om vi tyckte vi var lite förkylda då vi åkte så är vi ännu mer förkylda nu. Hjalmar nyser så det står ut snorbubblor ur näsan. Men lika gla för det är vi.

Vi hade det jätte mysigt i Märsta och snusade på världens sötaste Neo. Han skrattade redan fast han bara är 1½månad och sen åt han hela tiden. Stackars hans Mamma som också heter Maria. Hjalmar brydde sig inte speciellt mycket om att Neo tog lite av mammas uppmärksamhet.

Hjalmar skötte sig exemplariskt under bilresan både dit och hem. Han somnade på ditresan i höjd med Hudiksvall och sen vaknade han 20 minuter innan vi var framme. Men efter lite vyssning på plats så somnade han om igen. På vägen hem så krävdes det lite mer underhållning och ett stop på Macedonken i Söderhamn, som om det gjorde nåt :-), nejdå.

Och vi förundras återigen om hur han kan vara så otroligt söt vår pojke.

Måste sätta in lite gammla bilder också för vi hade så många bra. Den med pianot är sen Madde Hjalmars kusin fyllde 6 år. Ni vill inte veta hur det lät då de spelade men bilden blev bra.

Den andra är från Tynderö då Hasse och Hjalmar pimplade. Ingen fick dock ngn fisk. Och det var väl lika bra för ingen vill ju äta den heller förutom Moppeloppan.

Glöm ej att leva min vän, dagen som gått kommer aldrig igen./Maria

No comments: